Portretschilderen – groeples

Tijdens een aantal workshops leer je met een aantal medecursisten een portret opzetten en uitwerken. We gaan samen aan de slag en maken iedere cursusdag één portret en aan het einde van de dag neem je het resultaat ook mee naar huis. Ik zal gedurende de dag zoveel mogelijk tips en trucs geven en daar waar nodig bijsturen. Waar let je op bij het tekenen van de verhoudingen in het gezicht, hoe meng je huidskleuren en hoe bouw je een olieverfschilderij op? Hoe gebruik je licht- en schaduwkleuren of koele en warme kleuren? Dit alles natuurlijk met het nodige plezier en gezelligheid en uiteraard wordt voor een uitgebreide lunch gezorgd.

Benodigheden

Na inschrijving zal ik een lijst sturen van benodigheden of misschien heb je zelf al wat schildermateriaal in huis. Dit zullen we samen bespreken. Er kan tegen een kleine vergoeding van € 75 ook gebruik worden gemaakt van mijn materialen.

Informatie

Locatie: WW’s atelier
Datum: zaterdag 4, 11, 18, 25 september 2021
Tijd: 09:00 – 17:00 uur
Kosten: € 450,- incl. uitgebreide lunch

Ik wil me graag inschrijven voor deze workshop!

Voorwaarden

  • Portretten worden alleen gemaakt in olieverf. Omdat ik zelf alleen portretten maak in olieverf, kan ik niet garanderen dat andere materialen een goed portret opleveren.
  • De hier genoemde bedragen gelden voor één persoon per doek. Gezien het tijdsbestek is het niet mogelijk om meerdere personen op één dag te schilderen.
  • Alle gebruikte materialen blijven eigendom van Wendy Wasbauer en worden na de workshop niet meegegeven, met uitzondering van het gemaakte schilderij en zelf meegenomen materialen.
  • Manier van betaling: 50% bij inschrijving van de workshop. Het restantbedrag svp maximaal 4 weken voor aanvang betalen.
  • Prijzen zijn inclusief BTW.
  • Deelname aan een cursus is altijd op eigen verantwoordelijkheid.

Annuleren

Natuurlijk kan er iets tussenkomen waardoor je niet kunt deelnemen aan de workshop. Om eventuele onduidelijkheden weg te nemen, volgt hieronder een aantal regels omtrent annuleren.

  • Deze workshop zal alléén doorgaan bij voldoende aanmeldingen.
  • Indien de workshop door mij zelf wordt geannuleerd, zal het volledig verschuldigde bedrag worden terugbetaald.
  • Bij annulering tot 4 weken voor de workshop, wordt het resterende bedrag gerestitueerd. Helaas is het niet mogelijk om het inschrijfgeld van 50% te restitueren.
  • Bij annulering binnen 4 weken voor de workshop kan er geen restitutie meer plaatsvinden.